ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Aνακοίνωση της ομάδας Ζωή-Ποδήλατο

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, στην οποία συμμετείχαν μέλη του συλλόγου, του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και της κίνησης πολιτών Ζωή Ποδήλατο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας, η ανταλλαγή απόψεων και η δρομολόγηση κοινών δράσεων προκειμένου να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι δημότες της Τρίπολης.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η διαχείριση των απορριμμάτων, η ανακύκλωση και κομποστοποίηση, τα πάρκα, οι πλατείες και οι κοινόχρηστοι χώροι (πλατεία της κάτω αγοράς κλπ), η πεζοδρόμηση και ποδηλατοδρόμηση του κέντρου, η δημιουργία χώρων πρασίνου, η δημιουργία χώρων στάθμευσης εκτός κέντρου και η διασύνδεσή τους με αυτό.

Εντός του προσεχούς διαστήματος θα επιδιωχθεί συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή ώστε να τεθούν επί τάπητος οι παραπάνω προβληματισμοί μας καθώς και να δούμε πως μπορούν να βοηθήσουν οι σύλλογοι μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.

Ροη Ειδησεων