ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανελλήνιος πρωταθλητής ο Φριντζίλας! (PHOTOS)

Ο Τριπολιτσιώτης αθλητής της ποδηλασίας Γιώργος Φριντζίλας κατέκτησε την πρώτη θέση στην ποδηλασία, στο ομαδικό αγώνισμα "σπριντ πίστας" που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

 

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ ο Γιώργος Φριντζίλας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο ομαδικό αγώνισμα "σπριντ πίστας".

Ο 18χρονος αθλητής ασχολείται ενεργά με την ποδηλασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από τον Οκτώβρη του 2013 όταν ξεκίνησε της "πρώτες του πεταλιές" από την ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στην ομάδα του Σπαρτιατικού όπου έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Στο περσινό Πανελλήνιο  πρωτάθλημα Ομνιουμ ο Τριπολιτσιώτης αθλητής είχε κατακτήσει την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής 

 

 

Σε επικοινωνία που είχε το a-sμε τον αθλητή του Σπαρτιατικού μετά την μεγάλη επιτυχία του, ο νεαρός αθλητής δηλώνει ευτυχισμένος από την επιτυχία του και κοιτάει πλέον τον επόμενο στόχο του που δεν είναι άλλος από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ομνιουμ εφήβων και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Λάρισα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων