ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέα "πρωτιά" για Φράγκο! (PHOTOS &VIDEOS)

Με τον Νικήτα Φράγκο να κατακτά την πρώτη θέση στην Masters Β' και συνολικά την πρώτη θέση στην γενική κατηγορία Masters, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/7) ο φετινός Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης! 

 

Ο Αρκάς ποδηλάτης διέσχισε την απόσταση Τρίπολη-Σιλίμνα σε 2:12:17'' και ήταν ο μεγάλος νικητής στον φετινό Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης!

 

Τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, καθώς αναμένεται η δημοσιοποίηση τους από την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α)!

 

 

Οι νικητές είχαν την δυνατότητα αφού πάρουν τα μετάλλια τους, να φωτογραφηθούν μπροστά στο ειδικό βάθρο,  ενώ στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

 

 

Παράλληλα όλοι οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν και τα αναμνηστικά μετάλλια τους!

 

Τον Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης, κ. Σπύρος Βρέντας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Ηλίας Θεοδωρακόπουλος.

 

Το a-s, έδωσε το παρόν στον φετινό Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης και σας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό φωτο-ρεπορτάζ αλλά και το VIDEO των απονομών!

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων