ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Brevet 200km στην καρδιά της Πελοποννήσου! (PHOTO)

Το Δασοχώρι Μεσσηνίας, είναι ένα μικρό χωριό στην καρδιά της Πελοποννήσου, κοντά στα σύνορα τριών νομών – Αρκαδίας, Ηλίας και Μεσσηνίας – "χωμένο" κυριολεκτικά μέσα στη φύση σε υψόμετρο 650 περίπου μέτρων, συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής ομορφιάς, που τραβούν κάποιον από την πρώτη στιγμή. 

Παραδοσιακές βρύσες, ποτάμια, νερά, πλατάνια, δασωμένες εκτάσεις σε απόσταση λιγότερο από μια ώρα από τη θάλασσα που τραβούν την προσοχή του επισκέπτη, αλλά και στενοί φιδωτοί δρόμοι που σκαρφαλώνουν μέσα στο δάσος σε απότομες πλαγιές που έχουν στεγάσει τη ζωή τους οι ντόπιοι και τραβούν την προσοχή οποιουδήποτε……. "άρρωστου" ποδηλάτη...

Το εν λόγω Brevet θα πραγματοποιηθεί το πρωί (8:00, εκκίνηση από το Πολιτιστικό Κέντρο) της 16ης Ιουλίου 2016 στο Δασοχώρι Μεσσηνίας, ενώ οι ποδηλάτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της αρκαδικής φύσης περνώντας από ιστορικές περιοχές της Αρκαδίας όπως: Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Αγία Θεοδώρα, Ανδρίτσαινα, Καρύταινα... 

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν !!! 
Δηλώστε εδώ http://goo.gl/forms/wSFzWNIYbJBGaRlz2 για όμορφες ποδηλατικές εμπειρίες και καλή παρέα από τους φιλόξενους ανθρώπους ενός μικρού χωριού του Μωριά !!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων