ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΟΤ: Έκτη η Μηλάκη στο Πανελλήνιο!

Στην έκτη θέση τερμάτισε η Ηρώ Μηλάκη του ΠΟ Τρίπολης στο αγώνισμα της αντοχής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιείται στην Σπάρτη!

Η ποδηλάτρια του ΠΟ Τρίπολης είχε συνολική επίδοση 3:23:25, έχοντας σχετική διαφορά 0:09:21'' !

 

Παράλληλα πρωταθλήτρια Ελλάδας 2016 αναδείχθηκε η Βαρβάρα Φασόη  στον αγώνα αντοχής γυναικών. 

 

Η αθλήτρια του ΑΟ Ολυμπιακός Περιστερίου – Χαϊδαρίου κατέκτησε το χρυσό, στην δεύτερη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου Ανδρών – Γυναικών, που γίνεται στην Σπάρτη.

 

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Ελένη Τσαβαρή (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος) και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Μαρία Θεοχάρη (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας).

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διοργανώνουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε σε πέρας μια όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση" δήλωσε ο Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠ Θανάσης Τερζής συμπλήρωσε: "Όλα λειτουργούν άψογα και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει έως το τέλος. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία, σε όλους τους φορείς και ειδικά στον Δήμαρχο που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας".

 

Η πρώτη 6άδα (27 συμμετοχής) του αγώνα αντοχής γυναικών:

Φασόη Βαρβάρα (ΑΟ Ολυμπιακός Περιστερίου-Χαϊδαρίου) 3:14:04

Τσαβαρή Ελένη (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος) 3:18:01

Θεοχάρη Μαρία (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 3:18:03

Συντζανάκη Νάντια (ΠΟΧ Τάλως) 3:19:17

Μαστραποστόλη Αγγελική (ΑΟ Αίολος) 3:20:17

Μηλάκη Αργυρώ (ΠΟ Τρίπολης) 3:23:53

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/6) με τον αγώνα αντοχής των Ανδρών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων