ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ευχές για καλή επιτυχία στην Αργυρώ Μηλάκη (VIDEO)

Συνάντηση γεμάτη ευχές για καλή επιτυχία προς την αθλήτρια του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης Αργυρώ Μηλάκη, πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Τρίπολης κ.Παυλή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού κ. Βρέντα, στο  Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

 

Η Αργυρώ Μηλάκη θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών 2016 που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Ευρώτα από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, προετοιμαζόμενη παράλληλα για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας στην πόλη Segovia της Ισπανίας

 

Σε ένα ζεστό κλίμα συζήτησης ο Δήμαρχος Τρίπολης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Βρέντα ευχαρίστησαν την αθλήτρια μας Αργυρώ Μηλάκη που αγωνίζεται για την πόλη μας και βέβαια για την Ελλάδα μας εκφράζοντας ταυτόχρονα την στήριξη του Δήμου Τρίπολης στο μέγιστο δυνατό βαθμό σε τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες.

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια της Αθλήτρια μας Αργυρώ Μηλάκη που με πείσμα έχει πετύχει τους στόχους της, να διατηρήσει τα κεκτημένα της αλλά και να καταφέρει ακόμα περισσότερα σε ένα μέλλον που διαγράφεται λαμπρό. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων