ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προετοιμασία στην Τρίπολη για την Μηλάκη! (PHOTOS)

Στην Τρίπολη αναμένεται να πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της η χρυσή πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής Ηρώ Μηλάκη!

 

 

Η πρωταθλήτρια δρόμου και πίστας προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου που θα γίνει στην Σπάρτη τις ερχόμενες ημέρες, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Τρίπολη θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς νέους ποδηλάτες!

 

Αναλυτικά:

Είναι Πλέον γνωστό ότι η Τρίπολη έχει τους δικούς της πρεσβευτές σε όλο τον κόσμο!

 

Νέα παιδιά, αθλητές υψηλού επιπέδου, φοράνε τη φανέλα του Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της Εθνικής ομάδας και κάνουν γνωστό τον τόπο μας σε όλο τον πλανήτη.

 

Η πολλάκις πρωταθλήτρια δρόμου και πίστας Μηλάκη Ηρώ, που είναι πιλότος τάντεμ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο της Νότιας Αφρικής, πήρε χάλκινο μετάλλιο και στο δεύτερο παγκόσμιο κύπελλο δρόμου στο Βέλγιο. Αυτή τη στιγμή φοράει,μαζί με την συναθλήτρια της Χαλκιαδάκη Αδαμαντία τη φανέλα του Παγκοσμίου κυπέλλου και θα την υπερασπιστούν και στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο στην Ισπανία μέσα Ιουλίου. Ποτέ ξανά Έλληνας αθλητής δεν είχε τέτοια επιτυχία και αυτό μας κάνει διπλά υπερήφανους!

 

Σε λίγες μέρες η πρωταθλήτρια μας θα είναι ξανά εδώ στην Τρίπολη για την τελευταία φάση της προετοιμασίας της για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που θα γίνει στη Σπάρτη. Θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί και να μιλήσει με τα νέα παιδιά της πόλης μας, να τους δώσει μια ιδέα από την.πλούσια εμπειρία της και να τους δείξει ότι ο δρόμος για την επιτυχία είναι προσιτός και ανοιχτός για όλους, αν δουλέψουν σκληρά και με πρόγραμμα. Θα συναντηθεί με αγαπημένα πρόσωπα και ανθρώπους, που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν και συμπαραστέκονται στην πορεία της. Θα είναι μια ευκαιρία για όλους να ενώσουμε τις ευχές και τις δυνάμεις μας στο δύσκολο δρόμο με προορισμό το Ρίο το Σεπτέμβριο, τους Παραολυμπιακούς αγώνες που έχει ήδη προκριθεί.

 

Μαζί και ο Γιώργος Κουλολιάς, που και αυτός αρχίζει να έχει διεθνείς συμμετοχές, ως πιλότος τάντεμ. Γιατί η Αθλητική ποιότητα σε συνδυασμό με ήθος και σοβαρότητα, φέρνει πάντα αποτελέσματα.

 

Ίσως θα είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί στην πόλη μας, ένας αθλητικός πυρήνας για Άτομα με Αναπηρία, αφού ο προπονητής μας και προπονητής των παιδιών είναι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Βαρβεράκης Γεώργιος και μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Η θέληση υπάρχει, υπάρχει και το επίπεδο αλλά και η διάθεση από τους ανθρώπους του ΠΟΤ να κάνουν ακόμα πιο σημαντικά βήματα μπροστά. Σε αυτή την πορεία, είμαστε όλοι μαζί.

 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Πιπέρη Δημήτρη και Μάγκλαρη Γιάννη και όλους τους ανθρώπους του σωματείου για την βοήθεια στους αθλητές και φυσικά στην τοπική κοινωνία και τους φορείς που αγκαλιάζουν κάθε αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Ραντεβού σε λίγες μέρες από κοντά!!

Με εκτίμηση 
Βαρβεράκης Γεώργιος 
Varverakis Georgios

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων