ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Xάρισε χρυσό μετάλλιο στην Εθνική η Μηλάκη! (PHOTOS)

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αργυρώ Μηλάκη του Π.Ο. Τρίπολης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου Ατόμων με Αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στo Πιετετερμάριτζμπουργκ της Νότιας Αφρικής την Κυριακή (6/5)!

Το δίδυμο των Μηλάκη-Χαλκιαδάκη κάλυψε απόσταση 80 χιλιομέτρων με συνολικό χρόνο μία ώρα, 59 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα, χαρίζοντας το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην Ελληνική Ποδηλασία! 

 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γεώργιος Βαρβεράκης  ανήρτησε στην σελίδα του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης το ακόλουθο κείμενο:

 

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η Ηρώ Μηλάκη αθλήτρια του Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους! Η πρωταθλήτρια του σωματείου μας αγωνιζομενη ως πιλότος τάντεμ στο παγκόσμιο κύπελλο δρόμου στη Νότια Αφρική με τη συναθλητρια της Χαλκιαδάκη Αδαμαντία κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια σε ατομική χρονομέτρηση και αντοχή για τη χώρα μας!

Έχοντας ήδη προκριθεί για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με δύο καταληκτικές κούρσες βρέθηκαν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα φοράνε τη φανέλα του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Η αθλήτρια μας, πρωταθλήτρια Ελλάδος σε πίστα και δρόμο πολλές φορές έχει βρεθεί στην Τρίπολη για προετοιμασία και λέει με καμάρι: Η ομάδα, οι άνθρωποι, ο τόπος εδώ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και χαρούμενη που ανήκω στην ομάδα του Π.Ο.Τ. Και αυτό φέρνει και τα αποτελέσματα σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι τελευταίες επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας και μας δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ενόψει Ρίο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ιδιαίτερα στον Πιπέρη Δημήτρη και Μάγκλαρη Γιάννη που στηρίζουν την προετοιμασία μας και τα καταστήματα SL Bikes στην Αθήνα και Maglaris Bikes στην Τρίπολη που έχουν και την τεχνική μας υποστήριξη.

Φορώντας τη φανέλα της ομάδας σε κάθε μέρος του κόσμου αισθάνομαι ότι όλοι είναι μαζί μας κάθε στιγμή!!!

Με εκτίμηση 

Βαρβεράκης Γεώργιος 

Varverakis Georgios" 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων