ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΜΤΒ: Επιτυχές το 1ο τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης (PHOTOS)

 Ο 4ος αγώνας του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Κατάβασης MTB Αρκαδίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Σεπτεβρίου στο μονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων.

Παρά τη δυνατή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, το μονοπάτι ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα όλοι οι αναβάτες να πάρουν χρόνο τόσο στα προκριματικά χρονομετρημένα, όσο και στον τελικό.

Ο συναγωνισμός ήταν ακόμα πιο δυνατός μετά τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις μεταξύ των αναβατών και οι βαθμοί έπαιζαν στον πόντο, έτσι λοιπόν το θέαμα ήταν ασύλληπτο.

Οι συμμετοχές πέρασαν κάθε προσδοκία μας, έτσι λοιπόν δίνουμε ένα μεγαλο παρών στην συγκεκριμένη διοργάνωση για το μέλλον

Ευχαριστούμε όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν στον αγώνα αυτό. Μεταξύ άλλων, τα παιδιά από Αθήνα, την Καλαμάτα, τη νεολαία από το Κιάτο, καθώς επίσης και τους δικούς μας αθλητές.

Η απονομή του 4ου αγώνα, όσο και της τελικής κατάταξης, έγινε στον εξωτερικό χώρο των Aγίων Θεοδώρων.

Τρέχουμε για να νικήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε, για να περνάμε καλά!

Ευχαριστούμε όλους, όσοι έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας, τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούμε το Δήμο Τρίπολης και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του.

Τρίπολη
1 Οκτωβρίου 2015

Διοργάνωση
Arcadia MTB Club

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων