ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στην Τρίπολη ο 4ος Αγώνας ΜΤΒ Αρκαδίας! (VIDEO-PHOTOS)

 Το πρωί (10:30) της ερχόμενης Κυριακής (27/9), θα πραγματοποιηθεί στο Μονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων στην Τρίπολη, ο τελικός αγώνας του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Κατάβασης MTB Αρκαδίας.

 

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο Facebook:

"Ο 3ος αγώνας, του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Κατάβασης MTB Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 26 Ιουλίου στο Α4 μονοπάτι της Βυτίνας. Ο καλός καιρός και η ζέστη αυτών των ημερών έκανε το μονοπάτι σκληρό, με σκόνη, χωρίς πρόσφυση ελαστικών και αρκετά απρόοπτα, όπως ζημιές σε λάστιχα, ντεραγιε, αλυσίδες, κτλ. Όμως ο συναγωνισμός ήταν ακόμα πιο δυνατός μεταξύ των αναβατών, έτσι λοιπόν το θέαμα ήταν ασύλληπτο. Πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο αγώνα, στο μονοπάτι των Aγίων Θεοδώρων.


 

4ος Αγώνας - Τρίπολη

Μονοπάτι Αγ. Θεοδώρων aka Holy Trail
27 Σεπτεμβρίου 2015
10:30 π.μ.

Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη της διαδρομής !!!


Οι αθλητές πρέπει:
1. Να φορούν υποχρεωτικά κράνος κλειστού τύπου (full face), μάσκα, επιγονατίδες και προαιρετικά επιαγκωνίδες και προστατευτικό θώρακα εκτός από την κατηγορία junior, όπου είναι όλα υποχρεωτικά. Όσοι έχουν ελλείψεις εξοπλισμού δεν θα τους επιτραπεί να συμμετέχουν στον αγώνα.
2. Να είναι άνω των 18 ετών και για τη συμμετοχή τους να δείχνουν την ταυτότητά τους προς επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που κάποιος αναβάτης είναι κάτω των 18 ετών, πρέπει να συνοδεύεται από κηδεμόνα, προκειμένου να υπογράψει αναλαμβάνοντας ολοκληρωτικά και την ευθύνη.

Στοιχεία διαδρομής:

Τρίπολη – Μονοπάτι Αγίων Θεοδώρων
1,4 χλμ
3:40 λεπτά
3/5 δυσκολία

Θα γίνουν 2 χρονομετρήσεις και ο κάθε αναβάτης θα κρατήσει τον καλύτερο χρόνο του. Η πρώτη χρονομέτρηση θα γίνει στις 11:30 π.μ. και η δεύτερη στις 12:30 π.μ.. Η χρονομέτρηση γίνεται με αναλογικά μέσα.

Παρακάτω υπάρχει η βαθμολογία για τον κάθε αγώνα:
1ος. 200
2ος. 160
3ος. 140
4ος. 125
5ος. 110
6ος. 95
7ος. 90
8ος. 85
9ος. 80
10ος. 75
11ος. 70
12ος. 69
13ος. 68
-1
79ος. 2
80ος. 1

 

 

 

3ος Αγώνας | A4 Trail aka Rock & BonesΑποτελέσματα

Posted by MTB ΑΡΚΑΔΙΑΣ on Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015
 

3ος Αγώνας | A4 Trail aka Rock & BonesΒαθμολογία

Posted by MTB ΑΡΚΑΔΙΑΣ on Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες, εφόσον τερματίσουν, παίρνουν από 1 βαθμό. Η βαθμολογία είναι σύμφωνα με το Παγκόσμιο Κύπελλο Downhill (UCI). Αν για τον οποιοδήποτε λόγο ακυρωθεί κάποιος απ” τους αγώνες, τότε αυτομάτως βγαίνει από το πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη του 4ου αγώνα, στην Τρίπολη, θα ανακοινωθούν τελικά αποτελέσματα και θα γίνει η απονομή.

Θα ήταν καλό για την πόλη της Τρίπολης και της Βυτίνας, να στηρίξουμε όλοι το 1ο Τοπικό Πρωτάθλημα Κατάβασης, για να έχουμε τη δυνατότητα να το επαναλάβουμε το 2016 με μεγαλύτερες προσδοκίες.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί εντός του αγωνιστικού χώρου!

Για δηλώσεις συμμετοχής στέλνετε e-mail ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το MTB Αρκαδίας:
www.mtbarcadias.gr
[email protected]


Μέλη του MTB Αρκαδίας: Ταμειακώς ενήμερα
Απλή συμμετοχή: 7€


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο πρόεδρος του συλλόγου
Δημήτριος Θανόγιαννης"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων