ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Downhill: Τρίτος ο Ιωάννου του ΠΟ Τρίπολης

Την τρίτη θέση με επίδοση 02:07,062 κατέκτησε ο Ιωάννης Ιωάννου του ΠΟ Τρίπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημαποδηλασίας Κατάβασης (Downhill), που έγινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά.

Αναλυτικά:

Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης του ΕΟΣ Αχαρνών ήταν ο νικητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας Κατάβασης (Downhill), που έγινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά, με την συμμετοχή των 25 κορυφαίων αθλητών του αγωνίσματος. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γρηγόριος Τσαλαφούτας και στην τρίτη ο Ιωάννης Ιωάννου του ΠΟ Τρίπολης.

Η τελική κατάταξη:
1) Ανδριώτης Κωνσταντίνος (ΕΟΣ Αχαρνών) 02:02.368
2) Τσαλαφούτας Γρηγόριος (ΠΑΟ Φοίνικας) 02:06,473
3) Ιωάννου Ιωάννης (ΠΟ Τρίπολης) 02:07,062
4) Χατζηγεωργίου Άρης (ΑΠΟ Κορωπίου) 02:12,284
5) Τσιαντίκος Βασίλειος (ΑΕ Τρικάλων Κρόνος) 02:15.931
6) Κορφιάτης Ιωάννης (ΑΟ Θησέας) 02:18.358

"Πολύ θέαμα, έντονος συναγωνισμός σε έναν αγώνα που συμμετείχαν πραγματικά οι κορυφαίοι του Ντάουνχιλ. Όλα λειτούργησαν άψογα", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Διονύσης Λιατσής που ήταν στην Βασιλίτσα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων