ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αγώνας ποδηλασίας βουνού στα Τρόπαια

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με πρόγραμμα πολλαπλών δραστηριοτήτων για την ανάδειξη της περιοχής του Λάδωνα και των παραλαδόνιων οικισμών διοργανώνει Αγώνα Ποδηλασίας Βουνού το Σάββατο 10-9-2011...

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΤΡΟΠΑΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10-9-2011

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 4:00μ.μ.

ΑΘΛΗΜΑ: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΒΟΥΝΟΥ    ΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΑΝΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΤΡΟΠΑΙΑ - ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΦΤΕΡΙΑ – ΚΥΡΑΣ ΓΕΦΥΡΙ – ΜΟΥΡΙΑ – ΠΗΔΗΜΑ – ΤΡΟΠΑΙΑ (Συνολική απόσταση 35 χλμ.)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Άτομα άνω των 15 ετών.

Για συμμετέχοντες  από 15 – 18 ετών  χρειάζεται δήλωση  γονέα ότι   επιτρέπει  τη συμμετοχή στον  αγώνα.

Από όλους τους συμμετέχοντες  απαιτείται  δήλωση  ότι  είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για όποια πληροφορία στα τηλ.: 2795360311-12 & 6972748131. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι στα Τρόπαια 1 ώρα πριν από την εκκίνηση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κατηγορίες ανδρών & γυναικών οι οποίες θα βγουν ανάλογα με τις συμμετοχές. Όσον αφορά τις βραβεύσεις θα γίνουν όλες οι βραβεύσεις σε όλες τις κατηγορίες με τη συμπλήρωση της τριάδας (τερματίσαντες).

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν  αναμνηστικό δίπλωμα.

 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων