ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδηλατάδα με τα καινούργια ποδήλατα του Δήμου

Βόλτα με τα καινούρια ποδήλατα, που θα παραλάβει ο Δήμος Τρίπολης από το Υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσουν οι φίλοι της ομάδας "Ζωή-Ποδήλατο" την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

Η ποδηλατόφιλη ομάδα, η οποία θα φορά τα "Ζωή - Ποδήλατο" T-Shirt, θα παρευρίσκεται στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και στην συνέχεια θα μεταβούν ποδηλατικώς στην Πλατεία Άρεως με τα καινούρια ποδήλατα, από όπου θα ακολουθήσει δοκιμαστική ποδηλατάδα.

 

Πιο αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει τα εξής:

"Στις 7.30 το απόγευμα μαζευόμαστε στο Πνευματικό Κέντρο για να μεταφέρουμε στην Πλ.Άρεως (ποδηλατώντας εννοείται!!) τα 50 ποδήλατα που θα διατεθούν στο δήμο από το Υπ.Υγείας.

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να συμμετέχουμε σε αυτήν την εκδήλωση παραλαβής, γιατί είναι ουσιαστικά η εκπλήρωση ενός από τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα: τη διάδοση του μέσου σε όλους τους πολίτες, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν δικό τους ποδήλατο. Λέτε να τα καταφέρουμε???"

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο πιθανή διαδρομή που έχει προταθεί στον Δήμο Τρίπολης και μάλλον θα πραγματοποιηθεί μπορείτε να την δείτε εδώ:

 

http://runkeeper.com/user/dimitrak/route/781867

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων