ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρχίζει η "Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία"

Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης της "Ημιμαραθώνιας Συμμετοχικής Ποδηλατοδρομίας", ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου 2015.

Αναλυτικά:

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2015, Νέες Πρωτοβουλίες
"Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία"
                                 
Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης της Ημιμαραθώνιας  Συμμετοχικής Ποδηλατοδρομίας, βασικότερες των οποίων είναι: 
Η διαδρομή είναι απόστασης 21,1χλμ.
Η Ώρα Εκκίνησης: 08:30.
Η Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία είναι “Ανοικτή - ΟΡΕN ” και μπορούν να συμμετάσχουν πολίτες, αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 18 ετών και άνω.
Ηλικίες μέχρι 12 ετών μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με την ενυπόγραφη συγκατάθεση των Γονέων ή κηδεμόνων τους και με την συνοδεία ορισμένου προσώπου – Γονέα ή κηδεμόνα κατά την συμμετοχή τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν κράνος ποδηλασίας.
Το όριο συμμετοχών στην Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου ανέρχεται σε 500 άτομα. Για τη συμπλήρωση των θέσεων αυτών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας εγγραφής.
Οι εγγραφές θα γίνουν, μέσα από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης.
Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε από τις 28/01/15 μέχρι τις 7/03/15
Περισσότερες λεπτομέρειες για την Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία  στην συνημμένη  Προκήρυξη του αγώνα και την Αίτηση Συμμετοχής.
Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του  Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) στα τηλέφωνα:
Τηλ 2752 0 99085
Fax: 2752 0 23288"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων