ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδηλασία: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μηλάκη! (PHOTO)

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Ηρώ Μηλάκη του Π.Ο.Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Ανδρών και Γυναικών στο αγώνισμα του σκρατς αλλά και του Κειρίν.

 

Επιπλέον η Ηρώ Μηλάκη κατέκτησε και την τέταρτη θέση στα 500μ.

Αναλυτικά:

"Πριν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση της όγδοης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ που έγινε στις ΗΠΑ και που ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση της χώρας μας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 η πιλότος του Τάντεμ και αθλήτρια του ποδηλατικού ομίλου Τρίπολης Μηλάκη Ηρώ επέστρεψε στην Ελλάδα και έδειξε τη δύναμή της και στην πίστα.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Ανδρών γυναικών έκλεψε την παράσταση και σάρωσε τις νίκες στα δυο από τα τρία αγωνίσματα των αγώνων!
Αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα του σκρατς αλλά και του Κειριν κατακτώντας εμφατικά την 1η θέση και παίρνοντας δυο χρυσά μετάλλια και παράλληλα την 4η θέση και στα 500μ. .
Με τις νίκες της αυτές η αθλήτρια του Π.Ο.Τ. κατέλαβε την πρώτη θέση στην ατομική κατάταξη και έφερε την ομάδα της Τρίπολης στη 2η θέση στην κατάταξη των ομάδων.

"Hταν η επιβεβαίωση και επιβράβευση των προσπαθειών και κόπων, όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά πολλών ετών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες, τους ανθρώπους του ΠΟΤ, την εταιρεία Fuji και MaglarisBikes και προσωπικά τον Πιπέρη Δημήτρη και Μάγκλαρη Γιάννη που είναι συνεχώς στο πλευρό μου" δηλώνει η αθλήτρια.
Η ανοδική πορεία του σωματείου συνεχίζεται και επεκτείνεται και σε άλλους χώρους, όπως είναι αυτός της ποδηλασίας Ατόμων με Αναπηρία, καθώς εκτός από τη Μηλάκη Ηρώ και ο Κουλολιάς Γιώργος έχει ενταχθεί ως πιλότος τάντεμ ελπίζοντας σε ανάλογες επιτυχίες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων