ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γύρος της Πελοποννήσου για Σημνιώτη και Γεράκης

Τον Γύρο της Πελοποννήσου με τα ποδήλατα τους διέσχισαν οι Συμνιώτης και Γεράκης του Π.Ο. Τρίπολης.

Ειδικότερα ο Δημήτρης Σημινώτης ολοκλήρωσε την διαδρομή των 1000 χιλιομέτρων σε χρόνο 70:12'' ενώ αντίστοιχα ο Κώστας Γεράκης σε αντίστοιχο χρόνο 69:27''.

 

Μάλιστα οι δύο αθλητές εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο brevet του Παρισιού, απόστασης 1240 χλμ.

Πιο αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Π.Ο.Τρίπολης:

"1000 χιλιόμετρα πλουσιότεροι επέστρεψαν οι αθλητές μας Δημήτρης Σημνιώτης και Κώστας Γεράκης από τον Γύρο Πελοποννήσου! Ο "παλιός" και πολύ έμπειρος Δημήτρης ολοκλήρωσε το Brevet των 1000 χιλιομέτρων σε 70:12' ενώ ο "νέος" Κώστας σε 69:27'! Γεμάτοι ευχαρίστηση και χαμόγελο, παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την δυσκολία της διαδρομής, έχουν σχεδόν σίγουρη την συμμετοχή τους στο βασιλιά των brevet γνωστό ως ΠΒΠ (Παρίσι Βρεστη Παρίσι) απόστασης 1240 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2015, αφού το φετινό 1000αρι αποτελεί κριτήριο για έγκαιρη προεγγραφή στο διασημότερο όλων των brevet! Καλή συνέχεια στους Brevetάδες του ΠΟ Τρίπολης!!!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων