ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Την Τετάρτη 7/6/2017 στις 17:20 ο Ε.Ο.Σ. διοργανώνει περίπατο στο άλσος του Παναρκαδικού νοσοκομείου, συνδυάζοντας ταυτόχρονα και τον καθαρισμό της περιοχής. Διαβάστε την ανακοίνωση του Ε.Ο.Σ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Στις 5-6-2017 γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος! Η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να γίνεται είτε με αγώνες για μεγάλα προβλήματα, είτε με μικρές ενέργειες που διαμορφώνουν και προστατεύουν το περιβάλλον γύρω μας και επιπλέον καλλιεργούν τη συνείδηση μικρών και μεγάλων.

 

Κατά το έτος 2016 πραγματοποιήσαμε τρεις καθαρισμούς στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με τη βοήθεια μελών και φίλων του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης αλλά και άλλων συμπολιτών μας, μικρών και μεγάλων και έτσι έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε τους περιπάτους μας σε ένα χώρο αρκετά καθαρό, παρόλο που κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) δεν έχουν μάθει ακόμα να τον σέβονται όταν το επισκέπτονται.

 

Αυτή την Τετάρτη (7-6-2017), και ώρα 5.20 μ.μ., περπατάμε και πραγματοποιούμε συμπληρωματικό καθαρισμό στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

 

Ελάτε να χαρείτε ένα χαλαρό περίπατο με την παρέα μας και την παρέα σας!

 

Ελάτε στην παρέα μας, για ένα απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας".

Γιουβέντους Ρεάλ

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα άλλα Περιαστικά Άλση της Τρίπολης.

Διάρκεια περίπατου 20 λεπτά περίπου και δυσκολία Α' (εύκολη).

 

Μετά το τέλος του περίπατου θα γίνει σύντομος καθαρισμός διάρκειας 20 λεπτών. Όσοι συμμετάσχουν στον καθαρισμό παρακαλούνται να έχουν μαζί τους γάντια και σακούλες.

 

Σημείο συνάντησης των περιπάτων, η πρώτη είσοδος του Άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (στην προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).

 

 

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων