ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα Γεράνεια Κορινθίας

Εξόρμηση στα Γεράνεια Κορινθίας πραγματοποιεί την Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων!

Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων πραγματοποιεί εξόρμηση την Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016 στα εντυπωσιακά Γεράνεια! 

Η πορεία θα ξεκινήσει με προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου. Έπειτα θα επισκεφτούμε την εγκαταλελειμμένη μονή των Αγίων Αποστόλων. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε πλάι από τον Βράχο της  Περαχώρας, ένα εντυπωσιακό αναρριχητικό πεδίο.  Θα ανεβούμε στην κορυφή Παλιοβούνα (1369μ) και θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τον Κορινθιακό Κόλπο και τον Κόλπο των Αλκυονίδων. Θα διασχίσουμε, ακολούθως το περίφημο  πευκοδάσος Κουκουνάρι  και θα καταλήξουμε στο γραφικό οικισμό Πίσια. Τέλος θα επισκεφτούμε την μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης - Περαχώρας και το λιμάνι της Αρχαίας Κορίνθου, Ηραίον. Χρόνος για μπάνιο και για γεύμα δίπλα στη λίμνη.  

Αναχώρηση λεωφορείου:  8:00 π.µ. από Πλ. Αγ. Βασιλείου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του συλλόγου

Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980 - e-mail : [email protected]".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων