ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Ανοιξιάτικη εξόρμηση στους καταρράκτες της Λεπίδας!

Ανοιξιάτικη εξόρμηση στον Ανατολικό Πάρνωνα και τους μαγευτικούς καταρράκτες της Λεπίδας, διοργανώνει το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (10/4) ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων.

Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών εξορμά την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στον  ανοιξιάτικο Ανατολικό Πάρνωνα και τους μαγευτικούς καταρράκτες της Λεπίδας.

 

Θα γίνουν δύο πορείες :

 

Η πρώτη θα ξεκινήσει από τον Καταφύγιο του ΕΟΣ Σπάρτης (1420 μ. ), θα συνεχίσει στη Μικρή Τούρλα (1800μ), έπειτα στους καταρράκτες της Λεπίδας και τέλος στο γραφικό οικισμό του Άη Γιάννη Κυνουρίας. 

Ώρες πορείας : 7 κατηγορία : Β+.

 

Η δεύτερη ομάδα θα επισκεφτεί την Ιερά Μονή Μαλεβής. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη θέση Ταρμίρι όπου θα ξεκινήσει η πορεία. Θα περάσουμε από το εξωκλήσι του Άη Γιώργη, θα περπατήσουμε παράλληλα με το κάστρο της Οργιάς . Θα επισκεφτούμε τις πηγές και έπιτα τους καταρράκτες της Λεπίδας. Τέλος θα καταλήξουμε στο χωριό Άη Γιάννης. Ώρες πορείας : 4 , κατηγορία : Α+.

 

Αναχώρηση λεωφορείου:8:00 π.µ. από Πλ. Αγ. Βασιλείου.

 

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του συλλόγου Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980 - e-mail : [email protected]".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων