ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Περιήγηση στο μυκηναϊκό Μονοπάτι!

Εξόρμηση στην Αργολίδα πραγματοποιεί το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (27/3, 8:00 π.μ.) ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων!

Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών  Οικολόγων εξορμά  την Κυριακή 27/3 στην Αργολίδα. Θα περπατήσουμε σε ήπιο αρχαιολογικό μονοπάτι,  από τις Μυκήνες μέχρι την Πρόσυμνα. Στην πορεία θα δούμε μυκηναϊκούς τάφους, ελληνιστικούς πύργους, νερόμυλους, γεφύρια, ρωμαϊκά λουτρά και βυζαντινούς ναούς.

Συνοδοί μας θα είναι ο Παναγιώτης Ψύχας, εκπαιδευτικός, που έχει συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία και ανάδειξη του μονοπατιού και ο συνορειβάτης μας, επίσης εκπαιδευτικός, Νίκος Λέκκας.

Πορεία : Μυκήνες - Πρόσυμνα (εκκίνηση από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών)

Ώρες Πορείας: 4, 

Κατηγορία : Α

Αναχώρηση λεωφορείου: 08.00 π.μ. από Πλατεία Αγ. Βασιλείου. 

  Δηλώσεις συμμετοχής  - πληροφορίες: Στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9-11, τηλ : 2710234980, e-mail : [email protected], www.saoo.gr.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων