ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

EOΣ Τρίπολης: Πρόσκληση για αναρριχητική εξόρμηση

Σε αναρριχητική εξόρμηση στις πίστες του ΕΟΣ Αχαρνών, προσκαλεί τα μέλη του, την ερχόμενη Κυριακή (20/12) ο ΕΟΣ Τρίπολης.

 

Αναλυτικά:

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

ΟΕ.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί στην αναρριχητική εξόρμηση στις πίστες αναρρίχησης του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, που διοργανώνει την Κυριακή 20-12-2015.

Στην εκδρομή αυτή, θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά της ακαδημίας αναρρίχησης του συλλόγου μας, καθώς και οι ενήλικες, να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε μια διαφορετική και μεγαλύτερη σε ύψος, πίστα αναρρίχησης.

Αναχώρηση το πρωί της Κυριακής, ώρα 9.30 π.μ., από τα εντευκτήρια του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, Λαγοπάτη 43.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα εντευκτήρια του συλλόγου έως την Παρασκευή 18-12-2015, καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6976612712.

Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα μας στο facebook (ΕΟΣ Τρίπολης).

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων