ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στο όρος Σκίαθις!

Την προσεχή Κυριακή 15.11.2015 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, επιτέλους πραγματοποιεί την πολύαναμενόμενη ανάβαση στο όρος Σκίαθις (1777μ.) και Καρούμπαλο (1808μ.).

Η θαυμάσια αυτή οροσειρά βρίσκεται στα σύνορα Αρκαδίας και Αργολίδας και προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα σε όλα τα βουνά της Πελοποννήσου και της Ρούμελης. 

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τον Ορειβατικό Σύλλογο Φυλής και περιλαμβάνει δύο πορείες : 

Α. Η πρώτη πορεία θα διαρκέσει τέσσερις ώρες, από το διάσελο της Κανδήλας - Κορυφή Σκίαθις (1777μ) - Διάσελο Καρούμπαλο - Κανδήλα και προσφέρεται ακόμα και για αρχαρίους ορειβάτες με καλή όμως φυσική κατάσταση. 

Β. Η δεύτερη πορεία θα διαρκέσει έξι ώρες και θα ακολουθήσει τη διαδρομή, διάσελο Κανδήλας - Κορυφή Σκίαθις (1777μ) - Διάσελο Καρούμπαλο - Κορυφή Καρούμπαλο (1808μ) - Κανδήλα. Η πορεία αυτή είναι αρκετά δύσκολη στο σύνολό της και ενδείκνυται μόνο για πιο έμπειρους και ανθεκτικούς ορειβάτες.  

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 08.00 π.μ., όπως πάντα από Πλατεία Αγίου Βασιλείου και επιστροφή, νωρίς το απόγευμα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων