ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Αναβάλλεται για τις 7/6 η πορεία στην Ξεροβούνα

Την ερχόμενη Κυριακή (7/6) θα πραγματοποιηθεί η πορεία του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων στον Βόρειο Ταϋγετο.

Αναλυτικά:
"Η προγραμματισμένη την Κυριακή 31/05/2015 πορεία στον Βόρειο Ταΰγετο (κορυφή Ξεροβούνα 1852μ.), η οποία αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής του ΣΑΟΟ στα εγκαίνια του μονοπατιού Menalon Trail και της σχετικής πορείας από Ελάτη ώς Βυτίνα, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.
Θα γίνουν δύο πορείες 4 και 6 ωρών κατηγορίας Α+ και Β-.
Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει στις 08.00 π.μ. από την Πλατεία Αγίου Βασιλείου.
Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, ο ΣΑΟΟ συμμετέχει στην εκδήλωση με τίτλο : "Στα μονοπάτια του Αρχαίου Ορχομενού", που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης και τον Σύλλογο Εκδρομέων Τριπόλεως. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτούμε έναν πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται κοντά στην πόλης μας και ο οποίος έχει πλέον αναδειχθεί και είναι επισκέψιμος για το κοινό.
Λεωφορείο (δωρεάν) θα αναχωρήσει 17.00 από Πλατεία Αγ. Βασιλείου.
Πληροφορίες -δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του ΣΑΟΟ, Β. Δεκάζου 9-11, στα τηλέφωνα : 2710234980 και στο email : [email protected]". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων