ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γενικό προσκλητήριο του ΑΣΠΕΤ ενόψει Ε.Α. Πατρών - «Όλοι στο κλειστό»

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης, ώστε να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

 

Αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ

Την Κυριακή 26/03/2023 και ώρα 17:00  στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί την Ε.Α.Πατρών στο πλαίσιο της 6ης  αγωνιστικής των play out  της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών.         Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας που θέλει την νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή. Καλούμε  τους φιλάθλους της πόλης μας  αλλά και της Αρκαδίας να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης ώστε η ομάδα όλων μας, να πάρει την νίκη που θα συμβάλει  σημαντικά στον στόχο  της παραμονής της, ώστε και του χρόνου να εκπροσωπεί επάξια την πόλη και τον νομό μας σε εθνικές κατηγορίες και να κάνει περήφανους όλους τους Αρκάδες.

Μια πόλη μια ομάδα όλοι μαζί στο κλειστό

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων