ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο τελικοί για τον Κακουρίδη στο Πανελλήνιο

Διπλή επιτυχία για τον αθλητή του Smash tripolis tennis club Θάνο Κακουρίδη στο Πανελλήνιο τουρνουά κατηγορίας Ε2 που έγινε στην Χαλκίδα.

 

Οπως αναφέρει το Δ.Τ:

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αλλη μια διπλή επιτυχία για τον αθλητή του Smash tripolis tennis club Θάνο Κακουρίδη στο Πανελλήνιο τουρνουά κατηγορίας Ε2 που έγινε στην Χαλκίδα. Με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και σημειώνοντας εξαιρετικές νίκες απέναντι σε αθλητές με υψηλότερη βαθμολογία ο Κακουρίδης κατέλαβε την 1η θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Ζάχο Νικόλαο από την Πεύκη και την 2η θέση στα μονά για αγόρια κάτω των 16 ετών.

Ειδικότερα στην κατηγορία των μονών ο Κακουρίδης επικράτησε σε 4 αγώνες κερδίζοντας μάλιστα το Νούμερο 1 και 4 του ταμπλό με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες ενώ ηττήθηκε στον τελικό από τον Δημητρίου (Νούμερο 2 του ταμπλό) στο 3ο σετ που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Άξιος συγχαρητηρίων για μια ακόμα φορά ο Θάνος που έχοντας προτεραιότητα τα μαθήματα και διατηρώντας πάντα άψογο χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδων κατορθώνει να ανταποκρίνεται άριστα στα τουρνουά που επιλέγει να αγωνιστεί.