ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαζαράκος στον Arcadia 93.8:"Μέσα από την ακαδημία μαθαίνουν διασκεδάζοντας"

Ο Γιώργος Λαζαράκος μίλησε στον αέρα του Arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" για την πρώτη ακαδημία καρτ στην Τρίπολη !

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Λαζαράκος αναφέρθηκε στην ακαδημία "Speed Park Tripolis" που έχει ξεκινήσει μερικούς μήνες και είναι η πρώτη ακαδημία καρτ στην πόλη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" του Arcadia 93.8:

"Ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ με την πίστα της Τρίπολης, ήταν ιδέα της ακαδημίας καρτ. Μέσα από αυτή τα παιδιά θα μάθουν τις βασικές τεχνικές, τα βασικά βήματα για να μπορούν οδηγήσουν ένα καρτ με ασφάλεια και αργότερα όταν μεγαλώσουν να οδηγούν με το αυτοκίνητο και να οδηγούν σωστά. ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα, που τελικά πέτυχε. Αυτή την στιγμή στην Τρίπολη έχουμε 12 παιδιά στην ακαδημία καρτ. ένας φανταστικός αριθμός για πρώτη χρονιά. Κάθε εβδομάδα έχουμε νέα παιδιά. Η ακαδημία θα συνεχίσει να λειτουργεί και τον Σεπτέμβρη-Οκτώβριο. Τ παιδιά έρχονται διασκεδάζουν αλλά παράλληλα μαθαίνουν είναι βασικός συνδυασμός".

Για πληροφορίες για την πίστα καρτ και την ακαδημία "Speed Park Tripolis" μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 271 023 9500 και στα socia media: Speedpark Tripolis

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων