ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Λυμπερόπουλος κατέλαβε την 11η θέση στο στο β’ προκριματικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 του Ισραήλ

O αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας, Νίκος Λυμπερόπουλος αγωνίστηκε στο β’ προκριματικό αγώνα της Δισκοβολίας Ανδρών Κ18 του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον τελικό της Τρίτης.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Συγκεκριμένα, ο Λυμπερόπουλος είχε καλύτερη βολή τα 49,97μ. και περιορίστηκε στην 11η θέση του β’ προκριματικού αγώνα. Προκειμένου να προκριθεί στον τελικό, αρκούσε μία βολή για τον Αρκά Δισκοβόλο πάνω από τα 54,19μ., ωστόσο ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος έχει μια ξεχωριστή ιστορία, ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο μόλις πριν από δύο χρόνια. Έχει περάσει από πολλά αθλήματα, όπως αυτό της ποδηλασίας και του ποδοσφαίρου. Τον κέρδισε ο στίβος και το αγώνισμα της δισκοβολίας. Σε αυτό το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον στίβο τα έχει πάει περίφημα. Έχει τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή και χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων