ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος στο a-s: “Στόχος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" (vid)

Ο Αρκάς πρωταθλητής δισκοβολίας, Νίκος Λυμπερόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του a-s, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιερουσαλήμ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας, μίλησε στην κάμερα του a-s, για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18. Θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ στις 7 Ιουνίου, με τον Αρκά αθλητή να εκπροσωπεί την χώρα μας.

Ο Νίκος έχει μια ξεχωριστή ιστορία, ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο μόλις πριν από δύο χρόνια. Έχει περάσει από πολλά αθλήματα, όπως αυτό της ποδηλασίας και του ποδοσφαίρου. Τον κέρδισε ο στίβος και το αγώνισμα της δισκοβολίας. Σε αυτό το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον στίβο τα έχει πάει περίφημα. Έχει τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή, έχει χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσει μια διάκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το a-s τον συνάντησε στο ΔΑΚ Τρίπολης λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ με την εθνική ομάδα. Ο νεαρός αθλητής μίλησε για τους στόχους του για το πανευρωπαϊκό, για το δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά το Ισραήλ θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες αλλά και το "φορτωμένο" καθημερινό του πρόγραμμα όντας μαθητής της Γ’ Λυκείου.

Δείτε όσα δήλωση στην κάμερα του a-s:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων