ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με επιτυχία τα εγκαίνια της πίστας Speed Park Tripolis (vid)

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/06) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πίστας καρτ Speed Park Tripolis, στο 4ο χιλιόμετρο Τρίπολης-Σπάρτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ομάδα της πετυχημένης πίστας Speed Park στην Αθήνα, λειτουργεί τώρα και την πίστα καρτ στην περιοχή Τζίβα. Με καινούργια καρτ, όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Στα εγκαίνια της πίστας παραβρέθηκε αρκετός κόσμος, για να γνωρίσει και να δει από κοντά το σπορ των καρτ αλλά και την αγωνιστική ομάδα της Speed Park από τον Ασπρόπυργο.

Επίσης το παρών έδωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος και o Τάκης Παρασκευόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της επιτυχημένης πίστας καρτ στον Ασπρόπυργο και της πίστας Speed Park στην Τρίπολη, Γιώργος Λαζαράκος ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, μίλησε για το καρτ αλλά και για τις ακαδημίες που ξεκινούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου!

Δείτε τα εγκαίνια της πίστας Speed Park Tripolis:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων