ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σημαντική νίκη του ΑΣΠΕΤ 3-1 σετ επί του Μεσσηνιακού με ανατροπή

Σημαντική νίκη πέτυχε χθες η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του β΄ομίλου  της β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών.

ΑΣΤΕΡΑΣ 

Συγκεκριμένα η ομάδα της Τρίπολης  επιβλήθηκε  επί του αξιόμαχου Μεσσηνιακού με 3-1 σετ (24-26,  25-20, 27-25,  25-22) με  όπλο της  το πολύ καλό μπλοκ έχοντας συνολικά 35 block touch με τις Ζάβου, Νικητοπούλου και Σιάννα να έχουν σηκώσει σινικό τείχος κερδίζοντας συνολικά 7 πόντους από το μπλοκ ενώ ένα ακόμη  πόντο από μπλοκ πήρε και η Χρονοπούλου Β.         

Στην αρχή του πρώτου σετ η ομάδα της Τρίπολης είχε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ με 8-6 και 9-8 που μετά το 10 άρχισε να μεγαλώνει σε 13-9,  18-12. Από αυτό το σημείο η ομάδα του Μεσσηνιακού έβγαλε αντίδραση μειώνοντας το σκορ σε 19-16, 21-20 για να προηγηθεί 21-22 , 22-23 και να πάρει το σετ 23-25.                                                                                                                                    Στο

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΣΠΕΤ μπήκε πάλι δυνατά αφού προηγήθηκε με 15-10, 20-16, 14-19. Αυτή την φορά όμως επέδειξε ψυχραιμία και σοβαρότητα με αποτέλεσμα να κρατήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα επικρατώντας 25-20.                                                                                                           

Το τρίτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τον ΑΣΠΕΤ να προηγείται στο ξεκίνημα με 4-2 , 8-5, 12-9 και 13-10. Κάπου εκεί ο Μεσσηνιακός αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 15 όλα για να προηγηθεί με 18-20 . Ο ΑΣΠΕΤ δε κατέθεσε τα όπλα ισοφαρίζοντας  21-21. Ο Μεσσηνιακός πήρε ξανά το προβάδισμα με 22-23 και 23-24 έχοντας το set ball  αλλά τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ  ισοφάρισαν σε 24 όλα και 25-25 για να καταφέρει στο τέλος να πάρει το σετ με 27-25.                                                                                                                                                                                                                                   Στο

Στο τελευταίο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με τον ΑΣΠΕΤ να έχει ένα μικρό προβάδισμα ενός πόντου και τον Μεσσηνιακό να ισοφαρίζει κάθε φορά  3-2,  6-6. 10-9, 12-11, 16-15,  19-19. Στο σημείο αυτό τα κορίτσια της Καλαμάτας κατάφεραν να προηγηθούν με 20-22 . Το ταϊμ άουτ του προπονητή του ΑΣΠΕΤ έπιασε τόπο ισοφαρίζοντας τα κορίτσια της Τρίπολης σε 22 όλα. Με την Χρονοπούλου Β. στο σέρβις δείχνοντας ψύχραιμη σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού αλλά και την σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα όλων των κοριτσιών αφού κέρδισαν πέντε συνεχόμενους πόντους πήραν το σετ και το αγώνα  25-22.                                                                                                                                                           

Από το χθεσινό παιχνίδι δεν υπήρχαν υστερήσαντες για την ομάδα της Τρίπολης. Όλα τα κορίτσια κατάθεσαν ψυχή βγάζοντας αγωνιστικότητα αλλά και πνευματική ωριμότητα για να  έρθει αυτή η σημαντική νίκη.                                                                                                         

Η καθαρή αυτή νίκη πέρα από τους τρεις βαθμούς δίνει ψυχολογία στα κορίτσια για την συνέχεια βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.  

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρονόπουλος Γιώργος): Πεντεφούντη, Κόλεβα, Νικητοπούλου, Σωτηροπούλου, Χρονοπούλου Β. Καραλέκα, Χρονοπούλου Ιωαν. Σενγκέργκι, Σιάννα, Μητσοπούλου, Ζάβου, Πρωϊμάκη, Σιούντρη, Τσιαμούλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. (Σουρή Γεωργία): Διακουνέα, Ζερίτη, Κουτσουροπούλου,Μαραγκούλια, Μουργή,  Μπουγά ,Μπουνά ,Μπελογιάννη Παπασπυροπούλου, Σταυροπούλου, Τσουμπάνου, Χρονοπούλου Π.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων