ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

O ΑΣΠΕΤ ευαισθητοποίησε το κοινό κατά του καρκίνου του μαστού

O ΑΣΠΕΤ στην εντός έδρας ήττα από τον Σπαρτιακό ευαισθητοποίησε το κοινό κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ τίμησε και τη μνήμη του Ανδρέα Κόκκινου.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά από ένα χρόνο απουσίας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ  δεν τα κατάφερε χθες στις λεπτομέρειες να επικρατήσει του Σπαρτιατικού γνωρίζοντας την ήττα με  1-3 σετ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι  δυόμιση ωρών που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Η ομάδα του ΑΣΠΕΤ ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ παίρνοντας το προβάδισμα με 6-0. Στην πορεία τα κορίτσια της Τρίπολης ευτύχησαν να προηγηθούν και με οκτώ πόντους.

Προς το τέλος του σετ η ομάδα της Σπάρτης άρχισε να μειώνει την διαφορά φτάνοντας στο 24-23 . Σε αυτό το σημείο τα κορίτσια του Σπαρτιατικού έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-27. Το δεύτερο σετ ήταν επανάληψη του πρώτου με την ομάδα της Τρίπολης να παίρνει από την αρχή μεγάλο προβάδισμα  με την μόνη διαφορά ότι τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ  κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα  μέχρι το τέλος του σετ  ακόμα και όταν η ομάδα της Σπάρτης μείωσε το σκορ. Έτσι το δεύτερο σετ έληξε με 25-23 υπέρ της ομάδας της Τρίπολης.

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ. Από εκεί και μετά ο Σπαρτιατικός πήρε ένα μικρό προβάδισμα για να κερδίσει στο τέλος το σετ με 25-19. Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης  έδειξαν  μια πνευματική, μετά την απώλεια του προηγούμενου σετ κούραση, αλλά και σωματική έχοντας ως αποτέλεσμα η ομάδα της Σπάρτης να βρεθεί μπροστά στο σκορ από την αρχή.

Ο ΑΣΠΕΤ έκανε στο τέλος μια προσπάθεια να επανακάμψει αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας το σετ με 21-25. Παρά το αποτέλεσμα και κάποια προβλήματα απουσιών τόσο στον  αγώνα αλλά και σε προπονήσεις η εμφάνιση της ομάδας της Τρίπολης κρίνεται ικανοποιητική και θα μπορούσε αν όχι την νίκη να πάρει χθες τον ένα βαθμό. Παρόλα αυτά η εμφάνιση δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή στο Ναύπλιο απέναντι στην Αλυκών.                                                                                                          

Να τονίσουμε ότι χθες τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια στο χέρι τιμώντας τον πρόσφατα αδικοχαμένο Ανδρέα Κόκκινο που υπήρξε  μέλος και φυσιοθεραπευτής της ομάδας και τέως αντιπρόεδρο αυτής.                                                                          

Επίσης με αφορμή την παγκόσμια καθιέρωση του μήνα Οκτώβριου, ως Μήνα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τα κορίτσια του Γιώργου Χρονόπουλου και  της Ρουλας Πεντεφούντη , εμφανίστηκαν με την ροζ κορδέλα στο στήθος, στην προσπάθεια τους να στείλουν στο κοινό το δικό τους μήνυμα αφύπνισης και ενημέρωσης για την προληπτική έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία αυτής  της  ασθένειας δείχνοντας έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο.                                                                                                          

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων