ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθελοντές αναζητά η ΑΛΜΑ Τρίπολης για την ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου

Ανακοίνωση, με την οποία πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον αγώνα Ανάβασης Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου ως εθελοντές, εξέδωσε η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρίπολης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 « Η Ανάβαση Δημητσάνας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου. Η διοργανώτρια λέσχη Start Line Racing Club μας ζήτησε 10 εθελοντές για να βοηθήσουν στον αγώνα το Σαββατοκύριακο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με την λέσχη στα γραφεία μας Δευτέρα - Τετάρτη 6-9 αλλά και μέσω Viber!»

Επιπλέον, η ΑΛΜΑ Τρίπολης ενημερώνει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 6-9 το απόγευμα, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της Λέσχης και να κάνουν την εγγραφή τους, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας να τηρούνται στο έπακρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων