ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρονόπουλος στον Arcadia93,8: "Tα πράγματα είναι δύσκολα αλλά..."

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΣΠΕΤ, Γιώργος Χρονόπουλος μίλησε στον Arcadia93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" του Χρήστου Καρνέζη με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων χαμηλότερης κατηγορίας.

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διακοπή των πρωταθλημάτων: "H σημερινή ανακοίνωση μιλάει για ματαίωση πρωταθλημάτων ανδρών - γυναικών και Α2 ανδρών - γυναικών. Δεν αναφέρει για την Β'  Εθνική. Απορώ γιατί. Η Β' Εθνική είναι ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με όλα τα προβλήματα που προκύπτουν, σχετικά με τα τεστ. Αν δεν μπορούν να γίνουν στην Pre League  και στην Α2 πως θα γίνουν στη Β';Η Α1 Γυναικών ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, όπως η αποχώρηση της Νάξου. Είδα τη διαμαρτυρία που έγινε στο Σύνταγμα. Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και βιώνω αυτό που συμβαίνει στον μέγιστο βαθμό. Βέβαια προέχει να είμαστε ασφαλείς. Οι συνθήκες είναι περίεργες, Νομίζω ήταν ανέφικτο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, όπως και να ανοίξουν τα γυμναστήρια. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Τα παιδιά έχουν χάσει δυο χρονιές. Κορίτσια τρίτης Γυμνασίου έπαιζαν γυναικείο. Τώρα πως θα παίξουν, ενώ είναι δυο χρόνια εκτός. Μετά από τόσους μήνες αποχής χρειάζεται ο διπλάσιος χρόνος για να επανέλθουμε. Δεν μπορεί κάποιος με 15 μέρες προετοιμασία να κάνει  200 άλματα ανά παιχνίδι. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο". 

Για το αν είναι σωστή επιλογή: "Θεωρώ πως από τη στιγμή που ξεκίνησε η πρώτη κατηγορία στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ έπρεπε να ξεκινήσουν και οι χαμηλότερες, Βέβαια χρειάζεται να υπάρχει και η δυνατότητα των τεστ. Πως θα γίνει αυτό χωρίς έσοδα; Για παράδειγμα τι εισόδημα μπορεί να έχει ο Παναρκαδικός που παίζει και σε εθνική κατηγορία. Να βοηθήσει η πολιτεία αλλά πρέπει να βοηθήσει και άλλους όπως εκπαιδευτικούς και παιδιά. Σε αυτές τις κατηγορίες οι ομάδες αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από μαθητές και φοιτητές. Πως θα παίζουμε Ιούνιο εν μέσω πανελληνίων; Είναι αλήθεια πως τα παιδιά είχαν ένα πρόγραμμα αν και πιεστικό, όμως είχαν βρει τον ρυθμό τους. Τα παιδιά τώρα έχουν χάσει την αντιληπτική τους ικανότητα. Δεν κουνιούνται τα παιδιά. Αθλητής δεν είσαι μόνο στην προπόνηση αλλά 24 ώρες το 24ωρο".

Για τη Volley League: "Στο πρώτο ματς με εντυπωσίασε αρνητικά ο Ολυμπιακός και θετικά η Σύρος. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς βελτιωμένος. Και οι δυο ομάδες έχουν αλλαγές. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει την ίδια ομάδα. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει την υπεροχή. Πλέον δεν υπάρχουν νεαροί παίκτες να στελεχώσουν τις ομάδες και την Εθνική ομάδα:.

Το μήνυμα του για αυτή τη διακοπή: "Αυτή η κατάσταση είναι ευκαιρία για τους αθλητές να βελτιωθούν στα αδύναμα τους σημεία. Είτε σωματικά είτε τεχνικά. Ο καθένας είναι μόνος του και θεωρώ πως πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων