ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στρουσόπουλος Όμηρος: Επενδύουμε στην ΑΛΜΑ Τρίπολης με σταθερά βήματα

Το automotopatras.gr μετά την ανακοίνωση του Προγράμματος Αγώνων από την ΟΜΑΕ, μιλάει με τον Πρόεδρο της ΑΛΜΑ Τρίπολης Όμηρο Στρουσόπουλο για το θέμα στης Ανάβασης Αχλαδόκαμπου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Μ.Κ. : Όμηρε η Τρίπολη εδώ και σχεδόν ένα χρόνο γύρισε σελίδα στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με την δημιουργία της ΑΛΜΑ Τρίπολης. Πως βλέπεις το μέλλον;

Ο. Σ. : Ας ξεκινήσουμε με τις ευχαριστίες για την φιλοξενία μας και ας πάμε να θυμηθούμε λίγο το παρελθόν πριν μιλήσουμε για το μέλλον. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, πως η Τρίπολη είναι μία από τις Ελληνικές πόλεις με μεγάλη παράδοση στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αφού έχει “γεννήσει” Πρωταθλητές, Στελέχη και έχει γράψει την δικιά της ιστορία στο Αεροδρόμιό της. Καλό είναι να μην τα ξεχνάμε αυτά. Με την ΑΛΜΑ Τρίπολης όντως γυρίζουμε σελίδα και επενδύουμε στο μέλλον, με στόχο την σωστή αθλητική παιδεία και την καλλιέργεια οδηγικής συμπεριφοράς. Μηχανοκίνητος Αθλητισμός, δεν είναι μόνο οι αγώνες. Υπάρχουν δεκάδες παράπλευρες απόψεις, που θέλουμε να εξελίξουμε.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο automotopatras.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus
COVID - Second Wave

Ροη Ειδησεων