ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανακοίνωση της Α.Λ.Μ.Α Τρίπολης για τις εκλογές της λέσχης

Η λέσχη φίλων μηχανοκίνητου αθλητισμού εξέδωσε δελτίου τύπου για τις εκλογές του συλλόγου που διεξήχθησαν.

 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση :

“Πριν από έναν περίπου χρόνο συγκεντρωθήκαμε και θέσαμε τις βάσεις λειτουργίας της αυτοκινητιστικής Λέσχης. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συζητήσεις καταλήξαμε στην επωνυμία Α.Λ.Μ.Α.Τ. Προχωρήσαμε με προσοχή και σύνεση, λόγω των συνθηκών υγιεινής της πανδημίας. Φτάσαμε αισίως στην προκήρυξη των εκλογών. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 έγινε εκλογοαπολογιστική συνέλευση και απολογισμός του απερχόμενου προσωρινού Δ.Σ και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες με παρουσία δικαστικής αντιπροσώπου κατά τις οποίες αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως προβλέπει το Καταστατικό προβήκαμε σε συγκρότηση σε σώμα την 11η Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή και εκλέξαμε μετά από ανταλλαγή θέσεων και απόψεων το νέο Δ.Σ για τα επόμενα δύο χρόνια. Από εδώ και μπρος αρχίζουμε σταδιακά τον σχεδιασμό των δράσεων μας, υλοποιώντας το όραμα μας. Σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το άθλημα, τον πολιτισμό και τη δημιουργία κουλτούρας ασφαλούς οδήγησης. Καλή αρχή.

Το νέο Δ.Σ έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Στρουσόπουλος Όμηρος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καρνέζης Ιωάννης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Χριστόπουλος Νικόλαος, ΤΑΜΙΑΣ : Ντάνος Βασίλειος, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ: Πουλάκης Αθανάσιος, ΜΕΛΟΣ : Τσιώνης Ηλίας, ΜΕΛΟΣ: Ντόκος Κωνσταντίνος.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων