ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρχή της σεζόν στην Combat Team Τρίπολης

Combat Team Τρίπολης ανακοίνωσε πως ξεκινάει τη Δευτέρα 24/8 η νέα αγωνιστική χρονιά.

 

Βασικός στόχος είναι η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, των πρωτοκόλλων και των μέτρων για την ενημέρωση και την προστασία των αθλητών.

Στα παιδικά τμήματα, και λόγω του ότι πρέπει πλέον να έχουν μικρότερο αριθμό αθλητών, την πρώτη εβδομάδα θα ανανεώσουν μόνο οι αθλητές του Συλλόγου.  Αναλυτικά,  οι εγγραφές ξεκινούν:

Στις 24 Αυγούστου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-21:00 για τους παλαιούς αθλητές, στις 31 Αυγούστου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-21:00, για τους νέους αθλητές,  ενώ η έναρξη των παιδικών προγραμμάτων θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στα τμήματα ενηλίκων, οι εγγραφές ξεκινούν στις 24 Αυγούστου.

Καθημερινά η σχολή θα είναι ανοιχτή  18:00-21:00 και θα μπορούν να κάνουν το πρόγραμμα προσαρμογής που θα δοθεί, ενώ η έναρξη στα τμήματα ενηλίκων θα γίνει στις 31 Αυγούστου.

Αναλυτικότερα για όλα τα μέτρα(π.χ. αποφυγή συγχρωτισμού κατά προσέλευση και αποχώρηση, χρήση αποδυτηρίων, κανόνες ατομικής υγιεινής κλπ)  θα ενημερωθούν οι γονείς αλλά και οι αθλητές της σχολής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων