ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποκτά Δ.Σ. η Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκινήτου Αθλητισμού θα αποκτήσει σύντομα το πρώτο της Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Το προσωρινό Δ.Σ. συναντήθηκε με δικηγόρο της Τρίπολης και δρομολογήθηκε η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το όνειρο, το μεράκι, η επίμονη και το πάθος νέων ανθρώπων της πόλης μας, που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συνέβαλαν στην δημιουργία της  Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης.

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκινήτου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης) αποτελεί μια νέα προσπάθεια στον χώρο των σωματείων που ασχολούνται με το αυτοκίνητο και ειδικότερα με το motorsport.

Με έδρα την Τρίπολη και με ένα μεγάλο αριθμό ενεργών και μη αγωνιζομένων φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο τρόπο προσέγγισης του αθλήματος στην Αρκαδία.

Κύριος στόχος η γνωριμία του κόσμου με όλους του τύπους του motorsport, την ασφαλή οδήγηση και την κυκλοφοριακή αγωγή των μικρών μας φίλων και καλεί τους νέους φίλους του σπορ, με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικότητα αλλά και τους παλιούς με την εμπειρία τους στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού , να αγκαλιάσουν την όλη προσπάθεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων