ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανετη νίκη για τον ΑΣΠΕΤ

Μία άνετη νίκη κατάφερε και πήρε η ομάδα του ΑΣΠΕΤ επί του Δίωνα Κυπαρισσίας με 3-0 σετ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Αναλυτικά:

Την νίκη με 3-0 επί του Δίωνα Κυπαρισσίας  πήρε η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της για την δεύτερη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών. Η ομάδα της Τρίπολης είχε εξαιρετική απόδοση κυρίως στο πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε με 25-10. Στο δεύτερο σετ ο Δίων προσπάθησε να αντιδράσει βγάζοντας αρκετές καλές άμυνες  τις οποίες όμως δεν μπορούσε να μετατρέψει σε πόντους με τις αντεπιθέσεις του, πράγμα που έκανε ο ΑΣΠΕΤ ο οποίος όταν δεν κατάφερνε να πάρει τον πόντο με την πρώτη επίθεση το έκανε με  δεύτερη και όποτε χρειάστηκε και με την τρίτη  κερδίζοντας το σετ με 25-16.Με το ίδιο τρόπο κύλησε και το τρίτο σετ όπου η ομάδα της Τρίπολης το κατέκτησε με 25-13.Αξίζει να σημειωθεί ότι πήραν συμμετοχή όλες οι αθλήτριες .Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΣΠΕΤ την ερχόμενη Κυριακή στην Πύλο.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:  (Γιώργος Χρονόπουλος): Πεντεφούντη, Φωτοπούλου, Νικητοπούλου, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Κοτσαγιαννίδου, Μανίκα, Σιάννα, Ζάβου, Πρωϊμάκη, Σούντρη.

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ : Γιαννή, Γκόγκα, Ντρούλια, Καλλιάνη, Κακουζή, Γιαννοπούλου, Βρεττού, Αβραμοπούλου, Δημητρακοποπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων