ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Tae-Kwo-do: "Ασημένιος" Παγκόσμιος ο Κοκκάλας!

Υπερήφανους όλους τους Αρκάδες έκανε ο Παναγιώτης Κοκκάλας, ο οποίος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας!

Ο αθλητής του ΑΟΠΟΤ πάλεψε για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της κατηγορίας TUL 3 DAN απέναντι στον Ιάπωνα Πρωταθλητή , χωρίς ωστόσο να καταφέρει, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Η σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΑΟ.ΠΟ.Τ:

"Ασημένιος Παγκόσμιος ο Παναγιώτης Κοκκάλας του ΑΟ.ΠΟ.Τ Τρίπολης. Μόλις πριν λίγο τελείωσε ο τελικός της κατηγορίας TUL 3 DAN Ανδρών όπου ο αθλητής μας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ιάπωνα πρωταθλητή παρά την εξαιρετική του προσπάθεια. Ο προπονητής Χρυσοβαλάντης Κολλιόπουλος,το Δ.Σ και όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟ.ΠΟ.Τ συγχαίρουν τον αθλητή για την μεγάλη του επιτυχία!!!!! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα, πάντα νίκες!!!!!!!!!"


Ο αθλητής με καταγωγή από την Τρίπολη είχε επικρατήσει νωρίτερα επί της Χιλής (5-0), της κινεζικής Ταιπέϊ (5-0), του Τατζικιστάν (3-2) και της Τσεχίας (3-2).

Η προσπάθεια του Αρκά αθλητή:

 Terren1
Terren 2
Terren 3
Terren 4
Terren 5
Opening Ceremony

 

Αναλυτικά:
"Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας με το αγώνισμα των TUL.

Οχτώ αθλητές από τη χώρα μας συμμετέχουν σήμερα με τους 6 να έχουν ήδη αγωνιστεί!

3 σίγουρα μετάλλια των οποίων το χρώμα θα κριθεί μετά το διάλειμμα με τους:

Ντόβα Παναγιώτη 4 Dan (Α.Γ.Σ. Νέας Σμύρνης) ο οποίος κατάφερε να κερδίσει άνετα τους αντιπάλους του από τη Σκωτία (5-0), Ουκρανία (5-0), Γαλλία (4-1). Αναμένουμε τον τελικό που θα διεξαχθεί μετά το διάλειμμα

Κοκκάλας Παναγιώτης 3 Dan με νίκες επί της Χιλής (5-0), Κινεζική Ταιπέϊ (5-0) Τατζικισταν (3-2) και Τσεχία (3-2). Ο τελικός θα διεξαχθεί επίσης μετά το διάλειμμα απέναντι στον αθλητή της Ιαπωνίας.

Ιωαννίδου Γεωργία 1 Dan με 3 νίκες (5-0) κατάφερε να επικρατήσει έναντι των αντιπάλων της από την Εσθονία, Σλοβακία και Σλοβενία καταφέρνοντας να περάσει στα ημιτελικά της κατηγορίας.

Πολύ καλή αρχή έκανε και η Στασινοπούλου Βασιλική 4 Dan η οποία επικράτησε στον πρώτο αγώνα επί της αντιπάλου της από την Αργεντινή ενώ στη μάχη των μεταλλίων ρίχνονται μετά το διάλειμμα και οι Τσαταλμπασίδου Ελένη 3 Dan και Μπαντής Αχιλλέας 2 Dan οι οποίοι δεν έχουν αγωνισθεί ακόμα.

Άτυχοι στάθηκαν οι Τιμαγένης Δημήτριος 1 Dan, ο οποίος συνάντησε τον πρωταθλητή της Κορέας στον πρώτο αγώνα. Αν και είχε μια πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να προκριθεί χάνοντας (4-1) Το ίδιο συνέβη και με την Παράσχου Ανάστω 2 Dan που ενώ κατάφερε να επικρατήσει επί της Αυστραλέζας αντιπάλου της με 5-0 δεν κατάφερε να επικρατήσει επί της Κορεάτισσας αντιπάλου της μένοντας εκτός μεταλλίων".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων