ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος  καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

 

Το δελτίο Τύπου:

Το Σαββατοκύριακο 14 κ 15 Ιανουαρίου 2023 οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  που έγινε στο ¨κλειστό¨ της Πάτρας κατακτώντας 2 μετάλλια-ένα χρυσό κ ένα χάλκινο-, αλλά   και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη .Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι στην διοργάνωση αυτή  αγωνίστηκαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές  του αθλήματος.

Ο  αθλητής μας Σκούλος Κωνσταντίνος στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων  κατέκτησε ο αθλητής μας, κ.  Τσιαντής Δημήτρης.  Επίσης σημαντικές διακρίσεις έφεραν ο αθλητή μας κ.  Νίκου  Παναγιώτη και ο κ. Δημόπουλος Αλέξης, στην κατηγορία Παίδων. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ τους και οι επιτυχίες πιο μεγάλες !!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων