ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάλεσμα στον κόσμο από τον ΑΣΠΕΤ για το κρίσιμο ματς με την Ναύπακτο

Κάλεσμα στον κόσμο από τον ΑΣΠΕΤ για το παιχνίδι με την Ναύπακτο όπου με νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία.

ΑΣΤΕΡΑΣ 

Η ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 10/4/2022 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και ώρα 17:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, αντιμετωπίζει την Ομόνοια Ναυπάκτου για την 5η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών, σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Σ’ αυτή την προσπάθεια η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας είναι πολύ σημαντική. Για άλλη μια φορά θέλουμε να αποτελέσει τον 7ο παίχτη της ομάδας μας και να την σπρώξει στο νικηφόρο αποτέλεσμα δείχνοντας την μεγάλη του δυναμική. Οι αθλήτριες μας έχουν ανάγκη το ζεστό χειροκρότημα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα μας εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή μας στην Β΄εθνική κατηγορία. Η δύναμη μας είναι ο κόσμος μας".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων