ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναβάλλονται Tyros Run και Tyros Triathlon

Οι εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασαν την αναβολή των διοργανώσεων TyrosRunκαι TyrosTriathlon.

 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής: «Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα νέα πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων που καθιστούν επιτακτική την τήρηση αυστηρών μέτρων υγειονομικής προστασίας, υποχρεώνουν την Οργανωτική Επιτροπή να ακυρώσει τις φετινές διοργανώσεις του Tyros Run και του Tyros Triathlon που είχαν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς οι σημερινοί περιορισμοί στις διοργανώσεις και η υψηλή επικινδυνότητα συγχρωτισμού δεν επιτρέπουν μία σωστή διοργάνωση, ανοικτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος και των επισκεπτών.

 

Η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ, διοργανωτής φορέας των δύο διοργανώσεων έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια να βάλει τον όμορφο Τυρό στο κέντρο του αθλητικού χάρτη της χώρας και οι δύο διοργανώσεις να χαίρουν την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα αντιστοίχων μεγάλων αγώνων καθώς και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας ενώ διεξάγονται σε συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δράσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

Με αισιοδοξία, χαμόγελο και πίστη σε καλύτερες ημέρες, ανανεώνουμε το ραντεβού για το Tyros Run τον Μάιο 2021 και για το Tyros Triathlon στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων