ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρυσό μετάλλιο και πολλές διακρίσεις για την ΑΕΚ Τρίπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Πανελλήνια πρωταθλήτρια η Φριντζίλα και πολλές ακόμη επιτυχίες για την ΑΕΚ Τρίπολης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου παίδων-κορασίδων.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Νίκη Φριντζίλα, αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα αντοχής, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου παίδων-κορασίδων που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 09 & 10 Ιουλίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Η Τριπολίτισσα κατέκτησε και την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. Πολλές ήταν οι επιτυχίες για όλους τους ποδηλάτες της ΑΕΚ Τρίπολης που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Το Σαββατοκύριακο 9-10/7 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλος ένας στόχος της ομάδας μας , το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στα Τρίκαλα Κορινθίας . Οι αθλητές της ομάδας μας έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και τις δυο μέρες.

Την πρώτη μέρα της ατομικής χρονομέτρησης η Φριντζίλα Νίκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο , η Κυριαζάκου Χριστίνα την 6η θέση στην κατηγορία κορασίδων και την 20η θέση ο Γεωργανόπουλος Νίκος στην κατηγορία των παίδων.

Την δεύτερη μέρα , στο αγώνισμα αντοχής σε μια άκρως δύσκολη διαδρομή με αρκετά υψομετρικά η Φριντζίλα Νίκη κατακτώντας την φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδος και το χρυσό μετάλλιο. Η Κυριαζάκου Χριστίνα κατέκτησε την 9η θέση ύστερα από τεχνικό πρόβλημα και ο Γεωργανόπουλος Νίκος την 39η θέση .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , στους συνοδούς τους αλλά και στους προπονητές Γιαννιώση Βασίλη και Φαρφαρά Βασίλη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων