ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Στόχος μου το Ρίο"

Η Ηρώ Μηλάκη του ΠΟΤ πανηγύρισε δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας και μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τις επιτυχίες της, τους στόχους της και τον τρόπο προετοιμασίας της. Διαβάστε την συνέντευξή της. 

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στον Αρκαδία 93.8:

 

Για τις επιτυχίες της: "Αυτό το τριήμερο πήρα δύο χρυσά μετάλλια στο Σκρατς και στο Κέιριν. Το Σκρατς είναι ένας αγώνας αντοχής όπου οι αθλητές καλούνται να τρέξουν 40 στροφές στο ποδηλατοδρόμιο, ξεκινούν όλοι μαζί και ο πρώτος που τερματίζει κερδίζει. Το δεύτερο είναι αγώνας ταχύτητας όπου οι αθλητές ακολουθούν ένα μηχανάκι για έξι στροφές και μόλις αυτό φύγει έχουμε δυόμιση στροφές μπροστά μας και ο πρώτος κερδίζει. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω ξανά τους δύο αυτούς τίτλους και φέτος, χωρίς να ήταν ο στόχος μου, ήμουν έτοιμη και κατάφερα να το επαναλάβω". 

 

Για το αγώνισμα πίστας: "Είναι ένα εντυπωσιακό αγώνισμα, ειδικά στο ποδηλατοδρόμιο όπου οι θεατές μπορούν να το παρακολουθήσουν καλύτερα. Οι αγώνες είναι σύντομοι για αυτό είναι και θεαματικοί. Επίσης αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες και υπάρχει ανταγωνισμός". 

 

Για τον ανταγωνισμό: "Όταν βρίσκεσαι δίπλα-δίπλα με τον συναθλητή σου έχεις σωματική επαφή, ανεβαίνουν οι παλμοί και σίγουρα ο ανταγωνισμός και η θέληση για νίκη αυξάνεται". 

 

Για τις προπονήσεις και τον ΠΟΤ: Εγώ κατάγομαι από το Ηράκλειο, προπονούμαι στην Κρήτη μαζί με τους δύο προπονητές μου τον κύριο Βαρβεράκη και την κυρία Σιδεράκη από τρεις έως έξι ώρες την ημέρα και στον ποδηλατικό όμιλο Τρίπολης ήρθα γιατί πρόκειται για μία οικογένεια που με έχει αγκαλιάσει και χαίρομαι για την επιλογή μου. 

 

Για τους στόχους της: "Μεγάλος στόχος μου είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Αγωνίζομαι ως πιλότος tandem, πρόκειται για ένα διπλό ποδήλατο όπου η συναθλήτριά μου στην πίσω θέση έχει μειωμένη όραση, έχουμε πάρει την πρόκριση και στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε ένα μετάλλιο. Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα είναι μία ευκαιρία για αγωνιστικό ρυθμό, όμως όταν κατεβαίνω θέλω να κερδίζω".

 

Αν υπάρχει ανταμοιβή για τους κόπους της: "Η ανταμοιβή είναι μόνο ηθική. Κάνουμε προπόνηση επαγγελματική αλλά ανταμειβόμαστε σαν ερασιτέχνες. Η πολιτεία δεν βοηθά γενικότερα τον αθλητισμό όχι μόνο την ποδηλασία και η οικονομική κατάσταση κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα σχετικά με την εύρεση χορηγών. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το κατάστημα του κύριου Μάγκλαρη, τον ίδιο, και τον κύριο Πιπέρη που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια". 

photo: NassosTriantafyllou

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων