ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεκίνησε για τον άθλο ο Κούρος!

Με τις δικές του πενιές και στίχους και σε δική του ζωντανή εκτέλεση ενος τραγουδιού που μιλάει για τα σύγχρονα βάσανα των Ελλήνων ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα (27/9/2011 στις 16.16 ακριβώς) ο Γιάννης Κούρος για τη δεύτερη πραγματοποίηση του Φειδιππίδειου Αθλου.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο Ιερό του Πανός στον πεζόδρομο του Θησείου και ανάμεσά τους ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της ιστιοσανίδας Νίκος Κακλαμανάκης, ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής (που είχε ρόλο αφέτη δίνοντας το σήμα της εκκίνησης) και ο σύμβουλος του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιωργου Νικητιάδη, παλιός κορυφαίος διαιτητής ποδοσφαίρου Περικλης Βασιλάκης.

Περνωντας από παλιά Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, το Παρθένιο Ορος και άλλα δύσβατα σημεία της Αρκαδίας, ο Γιάννης Κούρος αναμένεται να φτάσει στη Σπάρτη (μοναδική και σύντομη στάση) στις 16.30 απόγευμα Τετάρτης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων