ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στις 17 Ιουνίου τρέχουμε στα Δολιανά

Στις 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί στα Δολιανά ο 4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών, αλλά και παράλληλοι αγώνες ενός  και πέντε χιλιομέτρων.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Τον αγώνα διοργανώνουν  ο Κ.Π.Σ. Δολιανά Κυνουρίας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου .

Εκτός της διαδρομής των 21,1 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθεί επίσης αγώνας 5 χιλιομέτρων, αλλά και παιδικός αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά ηλικίας 7 εως 12 ετών. Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

 Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Ανω Δολιανών και ώρα 8:30 π.μ. Οι δηλώσεις των αθλητών των μικρών ηλικιών που θα συμμετάσχουν στα 1.000 μέτρα, θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 17 Ιουνίου, μία (1) ώρα πριν την τέλεση του αγωνίσματος τους.

Στον αγώνα των 1.000 μέτρων θα έχει μία κατηγορία για τα αγόρια και μία για τα κορίτσια και όλοι οι αθλητές – τριες θα πάρουν το μετάλλιο του αγώνα. Το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι θα λάβουν κύπελλο ενώ οι τρεις πρώτοι θα λάβουν τιμητικό μετάλλιο.

Με την συμμετοχή τους τα παιδιά σε αυτήν την διοργάνωση έρχονται σε επαφή με το δρομικό κίνημα που αναπτύσσεται σιγά σιγά και στην περιοχή καθώς και με το αθλητικό ιδεώδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rundoliana.gr 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων