ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τέρμα τα...γκάζια στην Τρίπολη!

Το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου 2017 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης θα διοργανωθεί ο 2ος φετινός γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), σε συνεργασία με τα Σωματεία Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και Α.Λ.Τ., διοργανώνουν το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου 2017 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης τον 2ο φετινό γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήμαος Ταχύτητας.

Ο αγώνας, που διεξάγεται με την έγκριση και βοήθεια του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) και των ιθυνόντων του Στρατιωτικού Αεροδρομίου, καθώς και με την αρωγή του Δήμου Τριπόλεως, θα διεξαχθεί στην κλασική χάραξη 2,2 χιλιομέτρων του σιρκουί της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Στα επισυναπτόμενα μπορείτε να βρείτε το Δελτίο Τύπου της προαναγγελίας του αγώνα, με όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, τις πληροφορίες και τη φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής, το Συμπληρωματικό Κανονισμό, την αφίσα του αγώνα, καθώς και φωτογραφίες (© Γιάννης Αλμπανέλλης) από τον αγώνα ταχύτητας του 2016 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης. Επιπλέον, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/CrLrBu μπορείτε να κατεβάσετε το video teaser του αγώνα.

Γραφείο Τύπου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων