ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεγάλη διάκριση για Αρκάδα σκοπευτή

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον Αρκαδικό αθλητισμό σημειώθηκε στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής. Ο Ανδρέας Βλαχοπαναγιώτης, καταγόμενος από τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας κατάφερε με τις τελευταίες εξαιρετικές επιδόσεις του σε πανελλαδικό επίπεδο, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να φορέσει το εθνόσημο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής που θα γίνει στην πόλη Βarcelos της Πορτογαλίας στις 8-14 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Βλαχοπαναγιώτης θα αγωνιστεί με πυροβόλο όπλο 9mm (CZ  Shadow) στην κατηγορία Production. Ο αθλητής από την Αρκαδία προπονείται με τον Αθλητικό Όμιλο Σπάρτης, ζει και εργάζεται στην Τρίπολη (εξωτερικός φρουρός στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης) και μάλιστα τυγχάνει να είναι πρόεδρος του σωματείου των εξωτερικών φρουρών Τρίπολης.

Η Πρακτική Σκοποβολή είναι ένα σχετικά νέο, αλλά συναρπαστικό, στυλ σκοποβολής που έχει τις ρίζες του στην Καλιφόρνια στις αρχές της δεκαετίας του '50. Στο αγώνισμα αυτό ο σκοπευτής δοκιμάζεται σε μία σειρά από υποθετικά σενάρια, τα Στάδια, όπως λέγονται, τα οποία προσομοιώνουν πραγματικές καταστάσεις στις οποίες θα μπορούσε κάποιος να βρεθεί.Πολλαπλοί στόχοι, κινούμενοι στόχοι, στόχοι που όταν βληθούν αποκαλύπτουν, ή βάζουν σε κίνηση άλλους στόχους, μερικώς καλυμμένοι στόχοι, κίνηση, τακτική, εμπόδια και γενικά ό,τι δυσκολία μπορεί να φανταστεί ο σχεδιαστής των Σταδίων, συνδυάζονται για να ενθουσιάσουν τους αθλητές και να ψυχαγωγήσουν τους θεατές. Ο σκοπευτής από την πλευρά του πρέπει να συνδυάσει με επιτυχία την ακρίβεια των βολών του με την ισχύ του όπλου του, και την ταχύτητα με την οποία θα καταφέρει να ολοκληρώσει τα Στάδια. Οι αγώνες της Πρακτικής Σκοποβολής περιλαμβάνουν περιλαμβάνουν διαφορετικές κατηγορίες στα τελικά αποτελέσματα, οι οποίες χρησιμοποιούνται, σαν μέθοδοι αναγνώρισης διαφορετικών τεχνικών και εξοπλισμού.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων