ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαυρέας στο a-s: Χτίζουμε ομαδάρα, με όσους γουστάρουν!

Να συμπληρώσει το ρόστερ του Παναρκαδικού άμεσα, θέλει ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες δοκιμές, πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.



Μιλώντας στο arcadia-sports, ξεκαθάρισε ότι θέλει να χτίσει μια ομάδα, η οποία θα μπορεί να σταθεί άνετα και στη Δ κατηγορία. Βασική προϋπόθεση; Όσοι έρθουν, να "γουστάρουν" την ομάδα!



"Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Δεν πρόκειται να έχουμε 40 παίκτες στο σύλλογο.
Το ρόστερ θα είναι ευέλικτο και ποιοτικό, με ποδοσφαιριστές ικανούς να αγωνιστούν την επόμενη χρονιά και στο Περιφερειακό.



Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς ντόπιους παίκτες, οι οποίοι να αγαπούν τον Παναρκαδικό.
Όσοι γουστάρουν θα έρθουν! Οι υπόλοιποι, δε μας αφορούν! Μου άρεσε η στάση του Παναγούλια. Μίλησα με τον Τάκη και με συγκίνησε η αγάπη του για το σύλλογο. Άλλωστε, από αυτό το γήπεδο ξεκίνησε.



Κοιτάξαμε και ορισμένες περιπτώσεις εκτός Αρκαδίας, οι οποίες στα μάτια μας φαντάζουν εξαιρετικές!
Όπως ο Νίκος Γούτος, για τον οποίο ακούσαμε τα καλύτερα από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το Γιώργο Χελιώτη, ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία.



Κρατήσαμε τον περυσινό κορμό μας, πήραμε καλούς παίκτες, ενώ θα υπάρξουν και 2-3 ακόμα προσθήκες.
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν παραμελούμε τις ακαδημίες. Φέτος θα παίξουν και πιτσιρικάδες, οι οποίοι θα κερδίσουν εμπειρίες που θα εξαργυρώσουμε του χρόνου. Αν δουλέψουμε σωστά, με ελάχιστες κινήσεις του χρόνου, θα μπορούμε να μιλάμε για άνετη παραμονή και -γιατί όχι- για περισσότερα πράγματα! Έχουμε πλάνο διετίας.


Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στον Αστέρα.
Εύχομαι να ξεπεράσει κάθε σκόπελο και να παρουσιαστεί πιο δυνατός. Είμαστε δίπλα τους, οι ομάδες της Αρκαδίας πρέπει να είναι ενωμένες και στα δύσκολα"!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων