ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιάννης Κώτσιρας στο a-s: Δε γλίτωσα το ξύλο!

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστικές της Δόξας Μεγαλόπολης, ο Γιάννης Κώτσιρας, μιλάει στο arcadia-sports για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή, για την άνοδο αλλά και για την επόμενη σεζόν.

"Μόλις τελείωσε το παιχνίδι μπήκαν στο γήπεδο κάποιοι και κινήθηκαν απειλητικά κατά του προπονητή μου. Τον έβριζαν όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς φεύγαμε για τα αποδυτήρια, όμως δυστυχώς εμένα με έπιασαν και με έβαλαν κάτω και με χτύπησαν. Ευτυχώς έχω μόνο ένα μικρό πρήξιμο στο γόνατο", υποστηρίζει.

 

Η Δόξα αν και είχε ανέβει από την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 3-1 και άφησε τον Ηρακλή στην Β’ κατηγορία, καθώς ήθελε μόνο νίκη.

Πλέον η ομάδα του Στράτου Γεννιτσαριώτη έχει μια νέα εμπειρία μπροστά της και ο νεαρός παίκτης τονίζει: "Η ομάδα το άξιζε. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει νέους και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να προσεχτούν Πήραμε τα ντέρμπι, χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι".

Για την επόμενη χρονιά και για το αν υπάρχουν παίκτες που κάποια στιγμή μπορούν να αγωνιστούν ακόμα και στον Αστέρα, σχολίασε: "Του χρόνου πάμε για μια καλή πορεία. Να κρατήσουμε βασικό κορμό. Πρώτα την παραμονή και βλέπουμε. Υπάρχουν κάποιοι νεαροί παίκτες που αξίζουν την προσοχή των ανθρώπων ακόμα και του Αστέρα".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων